Alibaba Danmark

Alibaba er måske verdens største online markedsplads og vil nu ind på det danske marked. Idag kender vi både til Amazon, eBay og de fleste kender Google shopping. Men Alibaba har kræfterne til at erobrer væsentlige markedsandele og de vil gøre det. Alibaba Danmark vil sætte sig på landkortet og det skal danske virksomheder benytte sig af i opstarten.

Virksomheder der overså mulighederne i Googles søgemaskine tabte klart til dem der idag sidder solidt på hele den organiske del i søgeresultaterne. Den viden har Internet Danmark fra alle andre søgemaskiner som siden 1995 har poppet op.

Alibaba Strategi

Internet Danmark anbefaler virksomheder en webstrategi der sigter efter at den nye storspiller, så muligheden for topplaceringer og synlighed bliver et fokus allerede i begyndelsen. Vores erfaring siden 1995, viser at nye store spillere på internettet, som sætter sig store mål for at erobre nye markeder er en fordel for danske virksomheder.

Alibaba Danmark har mange krav og specielle regler som bør overholdes, for at undgå eventuelle tvister og udelukkelse. Har du brug for yderligere information så ring eller skriv til Nils Paaske, Internet.dk

 

Danske virksomheder på Alibaba

Her kan du finde alle de danske virksomheder som allerede er optaget i Alibaba universet.
Alibaba Denmark

 

Alibaba for virksomheder

Alibaba er den handelsplads der giver danske virksomheder større rækkevidde for at ramme sælgere og indkøbere. Hvis vi siger, Her søger køber sælger, så kan det ikke siges mere præcist. For virksomheder der ønsker at sælger deres produkter til Danmark eller udlandet, så gælder samme opsæt og regler i Alibaba verden. Danske virksomheder skal købe sig ind på handelspladsen, en Pavillion og sikre sig at de bliver sat i de rigtige grupper. Da virksomhedens placering i søgeresultaterne ellers ikke findes, der hvor indkøberne søger.

Virksomheder med mange produkter skal være opmærksom på, at det kræver mere plads på platformen og dette kræver en større pakke. Forud for virksomhedens optagelse på Alibaba, anbefaler vi at du tager kontakt til os og høre om de mange muligheder. Ring eller skriv til Nils Paaske, Internet.dk

Kom først

Det begynder nu og det vokser med ufattelig hast. Som i 1995 hvor alle mente at det der Internet ikke blev til noget, siger alle idag ikke noget uden internet. Alt kontakt kommer gennem nettet og det er faktisk kun lige begyndt. Mange industri og produktions virksomheder har solgt via nettet, men rigtig mange halter bagefter når det gælder markedsføring på flere kanaler en deres eget web og så Google. De er småt begyndt med Facebook, Linkedin og så er det nærmest slut med andre muligheder.

Vent aldrig til konkurrenterne er foran, kom først. Tag kontakt og lad os få en snak om de mange indkøbere der søger netop jeres produkter. Produkter der bliver set som noget at det bedste i verden, fordi de kommer fra Danmark. Det har siden 1995 været en fordel at være blandt de første på nettet og de store portaler.

Hvordan kommer min virksomhed på Alibaba Danmark

 

Nils Paaske

Nils Paaske