Webstrategi

web

Webstrategi

 
Webstrategi er en plan for din digitale markedsføring indenfor de næste 3 år. Undervejs skal du være forandringsvillig i takt med den udvikling som nettet konstant byder på og nøje følge hvad dine konkurrenter foretager sig.
 

Kunderne bestemmer

Lyt til dine kunder og du vinder kampen om kunderne. Mange tusind virksomheder har ikke en webstrategi, men en drøm om at erobre kunder på nettet, blot ved at købe en hjemmeside med et pænt design. Når du skal møde dine kunder på nettet, har de ofte ikke tid til at forstå de dårligt opbyggede hjemmesider og forlader dem indenfor få sekunder, til fordel for konkurrenten der ligger som den næste i rækken af søgeresultaterne på Google.
 

Forstår hvad kunderne siger

Hvad søger dine kunder ? “Mine produkter eller vores service”, fortæller de fleste, når man spørger dem. Men hvorfor sælger du så ikke noget til dem ?
Faktisk kan vi hjælpe dig med at øge dit salg, når vi sammen har lavet et kort analyse, som effektivt forbedre dit salg og øger dine markedsandele væsentligt på din hjemmeside.
 

Eksisterende kunder er nøglen til succes

Dem der allerede har handlet hos dig, ved ofte mere om dig end du tror. En webstrategi handler nemlig også om hvordan du tror dine kunder opfatter dig og hvordan dine kunder ser på dig. Der er ingen kunder der handler i “blinde”. De søger, læser og sammenligner inden de trykker på KØBERKNAPPEN !
De handler i god tro og forventer at bliver serviceret, inden de skal købe igen ! Ingen vender tilbage til en fuser.
Hvis du har godt fat i dine eksisterende kunder, vil din webstrategi være guld værd om få måneder.
 

Mødes vi ?

En webstrategi handler om en plan der laves i fælleskab og forståelse for både det nye og det gamle. Vores første møde tager kun 23 minutter og derefter ved vi om vi kan samarbejde de næste 3, 5 eller flere år. Kan vi det, så har vi succes i både samarbejde, udvikling og indtjening.
 

Har du 3 minutter

Så ring og fortæl mig hvilke produkter eller ydelser du gerne vil sælge noget mere af i 2022
 
 
 
Nils Paaske

Nils Paaske

 

Ring 4084 4540