App til virksomhed

App til virksomhed

Mobilstrategi

Mobil Strategi er en app

Hvorfor vælge en app?

Fordi en app øger dit salg

Fordi du forbedre kundeservicen

Du bliver opfattet mere professionel af dine kunder

En app er unik
En app er en unik “kanal” som giver kunden en “et klik” oplevelse, direkte ind til din virksomhed. Man kan sammeligne det med døren til kontoret der åbnes med et puf, af dine kunder.
Dine kunder kan blive bedre betjent gennem din app end noget andet medie, fordi appen kan indeholde informationer der er specifik til kunden. Altså en app sætter kunden i centrum, som alle lærebøger der handler om salg, har stående på side 1.

Gør dig unik og undgå konkurrence
Kunderejsen begynder når der opstår et behov. Dine kunder kan sikkert finde dig på Google, Facebook, Instagram og mange andre steder, hvor de begynder at søge efter produkter/ydelser som du tilbyder.
Sådan gør de fleste virksomheder.
Men med en app, gør du det mere enkelt for kunden at handle med dig og gør du det enkelt for dine kunder, kommer du tættere på et salg. Med en virksomheds app viser du dine kunder du tænker nyt, i forhold til den måde som man typisk kommunikerer indenfor din branche.
Du kan som den første tilbyde dine kunder, kontakter, betingelser, aftaler m.m allerede ligger klar, når de downloader appen.

Apps til virksomheder
At udvikle en app til virksomheden er en let og overskuelig opgave. Din virksomhed har allerede kontakt til kunderne via telefon, mail, hjemmeside og socialemedier. Så vejen til at de skal hente en app der handler om jeres samarbejde er nemt for både kunden og virksomheden at gennemfører. Din første app vil overraske dine kunder positivt og virksomheden vil få en forbløffende positiv respons fra alle kunder der downloader jeres app.

Kan jeg hjælpe dig?

Nils Paaske

Nils Paaske

Ring 4084 4540